Hvad indeholder en julefrokost i København

Når du skal arrangere en julefrokost med god indhold kræver det forberedelse og en god portion motivation. Det kan deles op i flere faser: Forberedelse, undersøgelse og reservering.

Skal du arrangere det i forbindelse med en indsamling eller lign. skal du ligeledes tænke på salg af kuverter, således at der kommer nogle.

Det første du skal tænke på er selvfølgelig forberedelse. Du skal have din forberedelse i orden for at det ikke bliver noget hastværk. Lav en brainstorm med aktiviteter i løbet af aftenen, hvor mange deltager der skal være og lign.

Reserver i tide når du skal holde en julefrokost i København

Til det næste skridt hvor du skal undersøge din virksomhed skal du huske at gøre det i god tid; og god tid vil gerne være april eller maj måned.

Mange store arrangementer som landsindsamlinger har nemlig set sit snit til at tjene lidt ekstra, ved at holde en stor julefrokost sammen med indsamlingen. Er dette din plan, er du derfor ikke den første.

Undersøg hvilke hoteller eller lign som har plads til dit behov; og få reserveret når du har fundet ud af dette. Noget som du skal overveje er: Laver de maden? Hvor mange mennesker kan der være? Hvordan er det offentlige transport?