]Lækre franske rødvine

Elsker du også lækkert mad med et lækkert glas vin til? Så kan du roligt købe en lækker flaske fransk rødvin. Frankrig er berømt for deres rødvin, og det er der en grund til. Der er kvaliteten nemlig i top. Frankrig brygger desuden rødvine af alle slags, så lige meget hvilket mad du skal lave, kan du finde passende franske rødvine. Skal du servere et tungt aftensmåltid med kød og kartofler, kan du med fordel vælge franske rødvine, som er runde og fyldige. Stærk rødvin passer nemlig godt til tungt mad – især kød. Skal du derimod servere et let måltid mad, kan du med fordel vælge lette og mere frugtige franske rødvine. De går også godt til ost og kiks.

Franske rødvine – brygget i det bedste miljø

Franske rødvine er blandt de bedste i verden, og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest er de brygget i et optimalt miljø. Den gode franske muld i bjergdalene giver druerne den bedste næring. Samtidig står solen ofte højt på himlen i Frankrig, og den giver druerne en sødme og en fylde, som sjældent kan matches. Alle miljømæssige fordele kan altså findes i Frankrig, og franske rødvine bliver derfor en rigtig god kvalitet.

Franske rødvine – brygget med kærlighed

Derudover er Frankrig meget stolt af de franske rødvine, og de bliver derfor brygget med omhyggelighed, professionalisme og tålmodighed. Kun når druerne er absolut perfekte bliver de most og lavet til vin. De franske vinbønder værner om deres franske vine, og de passer på deres højtelskede druer året rundt. Når de skal plukkes kommer hele familien sammen om det og samler nænsomt druerne, inden de stamper saften ud. Denne smukke indstilling betyder på længere sigt, at du kan få mulighed for at nyde de lækre franske rødvine i Danmark.